woensdag 14 augustus 2013

14-8-2013 Een paar rustige dagen !

Tegen de middag zijn Nicky en Marjolein richting de Veluwe vertrokken, op zwijnenjacht (pretparken daar in de buurt)deze komen a.s zaterdag weer terug naar huis. En half de middag zijn Joyce en Junior naar Zeeland vertrokken, deze komen zondag weer terug (misschien dat ze na het weekend weer terug gaan), er bestaat wel de kans dat wij een dezer dagen even in Zeeland gaan kijken. Ik vind altijd dat we minimaal 1 maal per jaar naar de Zeeuwsche kust moeten, dus wie weet ik was er nog niet geweest dit jaar.
Vanochtend even bij een tuincentrum gaan kijken,  mezelf weer op een paar mooie orchideeen getrakteerd, toch vreemd dat je van sommige ruim 3 maanden plezier hebt, en naderhand begint het weer van voor af aan, het valt me wel op dat hier ook veel kwaliteitsverschil in zit. Of zoals met bijna alles, je moet er een beetje geluk mee hebben !
Voor de rest rustig aan gedaan, was weer even wennen vanavond met zijn tweetjes gedineerd. Assistent-H is nu even naar de Schans, waarschijnlijk het paardrijden aan het coordineren voor de bewoners.
Dus ben ik zodadelijk baas over de afstandsbediening !