maandag 22 april 2013

22-4-2013 Ze hebben goed gewerkt !

He he eindelijk weer thuis, Fijn dat je om 14.30 bloed moet laten prikken, om 15.30 een afspraak bij de dokter hebt voor de uitslag en dat je dan om 16.45 bij de dr binnen mag en later nog naar de verpleger, misverstandje, sorry zei de dokter gelijk toen we binnen kwamen. Maar gelukkig had hij wel goed nieuws de tumoren waren aanzienlijk kleiner geworden, de luchtpijp heeft volgens de foto ook ietsie pietsie meer ruimte (hier merk ik zelf helaas nog niets van ).
Dus om 17.30 stonden we buiten, even snel in Zundert shoarma eten, hadden de chemo-ridders wel verdiend vonden wij, helaas de deur zat op slot.
Snel bij Dirk binnengelopen, daarna in 2- strijd, de ridders aansterken met Belse friet of het zekere voor het onzekere effe langs de M die altijd open is.
Het is de M geworden en dan zitten we tegenover elkaar te eten en dan zeggen we "het smaakt eigenlijk nergens naar", ik hoop dat de riddertjes het wel lekker vonden.
Want zij mogen a.s woensdag weer aan de bak.  Ik vraag het effe na en Sara en den slimme Turk zijn ook weer van de party.
Dus bij deze Projekt X kan gewoon doorgaan!

Geen opmerkingen: