zondag 14 juli 2013

14-7-2013 Het hooi is binnen !

Afgelopen donderdag was het zover, de pakjes hooi werden gemaakt. Het waren er in plaats van rond de 200 bijna 400, wat Assistent-H zelf denkt nodig te hebben opgeslaan, de rest maar gelijk doorverkocht.
Voor de rest zijn de kas en tunnels nu "echt leeg", wel een vreemd gevoel want normaal zouden we van de week de tunnels weer op gaan planten, en eind van de week de stek op het trayveld gaan stekken.
Heel vreemd gevoel dat alles leeg staat, het mooie van onze sector vind ik het zien groeien, van stekje tot een volwaardige plant die dan na zijn/haar koelingperiode ons verblijdt met schitterende overheerlijke zomerkoninkjes.

Voor de rest een rustig weekend gehad, tour gekeken afgelopen vrijdag bij de Steengroeve pannenkoeken gegeten, Perry vond vooral de kip die buiten op het terras rondliep zeer interessant, en toen zijn buik vol was  wilde hij eigenlijk gelijk naar huis.

Nicky is zijn koffers weer aan het pakken vertrekt morgen naar de ronde van Luik, Joyce mag nog 2 weken stage lopen en Perry werkt lekker door.

Voor de rest begint het nu wel spannend te worden, wat ga ik morgen horen. Misschien verlang ik weer wel terug naar de zone van onwetendheid........