zondag 24 maart 2013

24-3-2013 Wat een dag !

-Als alles goed was hadden we vandaag naar Zundert gegaan voor de 73ste verjaardag van ons ma, helaas heeft zij ooit maar 29 kaarsjes uit mogen blazen, het zegt wel iets als iemand al langer gemist word, dan zij volgens mensenbegrippen geleefd heeft, dat sommige ankerplaatsen nooit vervangen kunnen worden.

- Dat onze coureur passief de wielersport aan het bedrijven is vanuit de bank, omdat de ronde van Huijbergen afgelast is, wat een winter.

-Vanochtend kregen we het bericht dat niet één van de foto's met Dhr H Huisman gelukt is, door technische problemen, wordt vervolgd!

- Ik gisteravond 2 slaappillen genomen had , en ik het op de wekker 4 uur zag worden, straks dus echt 3, wordt dus 6 uur joepie!

-Dat een heel leger chemo-ridders aan het werk houden veel brandstof kost, dat ik mezelf soms afvraag, waar blijft alles !

- Onze nieuwe chefkok al voorstelde paardevlees op het menu te zetten, zodat we een soort ijzersterke cavalerie met chemo-ridders krijgen die de kwaadaardige tumoren er flink van langs kunnen geven.